Biologische groente eten of niet?

Er zijn ongeveer 320983 wetenschappelijke onderzoeken verschenen waarin aangetoond wordt dat biologisch geteelde groente niet gezonder is dan reguliere groente (dat wil zeggen met pesticide geteelde groente). Deze onderzoeken zijn gesponsord door de agrochemische industrie.

Er zijn ongeveer 320983 wetenschappelijke onderzoeken verschenen waarin aangetoond wordt dat biologisch geteelde groente gezonder is dan reguliere groente (dat wil zeggen met pesticide geteelde groente). Deze onderzoeken zijn gesponsord door de organische / biologische industrie.

Dus wat moeten we nou doen?

Mijn advies is: volg je intuïtie. Hij staat wat onder druk, de intuïtie, en is niet zo van deze tijd, maar vlak hem niet uit! De wetenschap helpt je in ieder geval niet, die is verworden tot een u vraagt, wij draaien winkeltje.

Als je het volste vertrouwen hebt in de agrochemische industrie en de bijbehorende regelgeving die de burgers beschermt, dan kun je misschien het beste maar regulier geteelde groente eten.

Als je de agrochemische industrie en de bijbehorende regelgeving die de burgers beschermt, wantrouwt, dan kun je misschien het beste maar biologisch geteelde groente eten.

Een beetje googlen wil wel helpen.

Gerelateerde berichten